Mooie vrouw! 

Ben je klaar om vanuit je hart
te gaan leven en ondernemen?
De beste versie van jezelf te worden?

Moeiteloos, licht & joy

Contact Esther van Duin

In deze interactieve Human Design sessie ontdek je jouw energetische blauwdruk, hoor je hoe jij de beste kansen aantrekt en zie je op welke manier jij optimaal kunt kiezen waar jij je energie aan besteed. 

Dit is voor jou als je wilt weten hoe je vanuit je eigen kracht kunt leven zodat je leven moeitelozer wordt.

Tijdens deze deep dive neem ik je mee op een innerlijke reis waarin ik je met mijn stem, muziek en energie begeleid zodat je verbinding maakt met je essentie.  Je kan zo contact maken met alle versies van jezelf, met antwoorden op vragen of thema’s die in je leven spelen. De Inner Essence Journey heeft een transformerende en helende werking. 

Dit is voor jou als je in één sessie contact wilt maken met jouw essentie.

Dit is voor jou als je het verlangen voelt naar een diepgaande verbinding met jezelf om van daaruit binnen no time te groeien naar een krachtigere versie van jezelf.

Dit half jaar traject biedt de ruimte, veiligheid en liefde voor jouw Sacred Journey. Let the magic begin! 

Als Intuïtief Transformerend coach werk ik graag samen met deze vrouwen  

;

Verlangen

Voor de vrouw die haar verlangens serieus wil nemen en daar 100% voor wil gaan. Die concrete stappen wil gaan nemen om de beste versie van zichzelf te voorschijn te laten komen en haar belemmerende overtuigingen wil aankijken en aanpakken. Zodat zij authentiek zichzelf gaat worden.

;

Intuïtie

Voor de vrouw die er klaar mee is om altijd maar in het hoofd te zitten en haar hoofd niet meer leidend wil laten zijn. De vrouw die wil leren voelen in het lichaam en haar intuïtie wil gaan (her)ontdekken. Zodat zij keuzes uit haar hart gaat maken.

;

Energie & Spiritualiteit

Voor de vrouw die meer wil werken met  energie en spiritualiteit en dat praktisch en down to earth in haar leven wil gaan toepassen. Zodat er meer magie in haar leven ontstaat. 

Wat andere vrouwen zeggen

Ik heb het ervaren als een warm bad, waarbij je mij in eerste instantie heel erg hebt geholpen met bewustwording en van daaruit hebt begeleid richting de verandering. Ik heb het gevoel dat ik door jou mega stappen heb kunnen zetten in de afgelopen maanden. Je hebt me geleerd te luisteren naar mijn gevoel, de ruis die daar soms op zit te leren doorgronden en ondanks dat het traject voor mij nog doorloopt ben ik je daar nu al mega dankbaar voor!

Laura

Esther je bent natuurlijk gewoon een prachtig mens! Ik voel me echt  gezien door jou.  Bij jou ervaar ik veel ruimte om helemaal mezelf te zijn. Jij bent er goed in om de draad van mijn verhaal in de gaten te houden waardoor ik ineens helderheid ervaar.

Bianca

Jouw enthousiasme en toewijding aan mijn pad/missie werkt aanstekelijk en motiveert mij om er honderd procent voor te gaan.

M.

Ik zet grote stappen dan ooit tevoren. Dankzij Esther zie ik dat ikzelf – mijn gedachten eigenlijk – het grootste aandeel in die droom hebben. Ik voel dat ik het waard ben om die droom te leven. Ik durf me over te geven aan die toekomst die ik voor me zie, daar aan te bouwen.

E.

Esthers enthousiasme werkt aanstekelijk. Je kunt daarom niet anders dan ook enthousiast en serieus aan de slag met het traject en daarmee met jouzelf. Ik ben overtuigd geraakt van mijn kwaliteiten, van mijn kracht, van het licht in mij dat al een tijd wachtte om te mogen stralen. En dat is nu! Ik werk ik nu voluit aan mijn droom, mét resultaat.

Mariëlle

De aandacht van Esther voelde echt als een cadeautje voor mezelf. Ik heb veel inzichten over mezelf gekregen. Ik weet nu beter wie ik ben en wat ik wil, en dat geeft zelfvertrouwen

Nadia